ELS VALORS I LES TIC A L'AULA

Friday, January 12, 2007

Sessió IV: Els AAVV i més enllà...

Bon dia i bon any a tothom!

Bé, com ja us vaig comentar a l'inici de curs, aquesta és la darrera sessió de continguts. La meva proposta és que dividim aquesta sessió en dos parts, una de presentació de continguts (primeres dues hores) i una altra part de treball personal (avançant i/o enllestint la vostra proposta de curs i jo ajudant-vos i tutoritzant a qui ho necessiti. També veurem el phpwebquest amb la gent que no va poder venir aquella sessió).

La primera part en la que presentarem continguts veurem el tema dels AAVV, i com a tancament m'agradaria presentar-vos una experiència de treball en valors per mitjà del videojoc SIMS a l'aula.

Com que els mitjans AAVV més freqüents ja els coneixeu (documentals, películes, etc.), us proposo veure tres propostes ja preparades per a introduir a l'aula, i després veure recursos on poder trobar recursos AAVV per a crear la nostra propia activitat. Els enllaços que farem servir estan disponibles al Wiki de recursos del curs, així que no us els llistaré a continuació sinó que els anirem fent servir durant la sessió per mitjà d'un power point.

Ànims i fins demà!

Eli

0 Comments:

Post a Comment

<< Home