ELS VALORS I LES TIC A L'AULA

Friday, November 24, 2006

Tercera sessió: Weblogs, Wikis i més!

Hola a tothom!

Bé, avui comencem l'última sessió de l'any. En aquesta sessió introduirem els weblogs, els wikis i altres eines de participació. I bé, aprofitant que tenim un weblog i un wiki del curs us proposo que actualitzem el wiki - banc de recursos del curs, i així, d'una banda aportem un fons de recursos que ens pugui servir més enllà del curs, i d'altra, aprenem a fer servir això dels wikis trobant-lis així un ús educatiu.

Però bé, per a poder aportar recursos, primer seria interessant revisar alguns criteris de cerca per a poder aprofitar el potencial que ofereixen cercadors com p.e. Google. Per això, introduirem el tema amb un ppt i unes petites pràctiques sobre com cercar. Després, farem servir una Webquest per aprofundir en el tema. Us en proposo dues: o bé http://personal.telefonica.terra.es/web/nnttdepar/practicas_informatica_2.htm o bé aquesta altre http://www.pacorey.net/Googleando.htm -farem una o l'altre segons el temps del que disposem-.

I bé, en principi no sé si ens donarà més temps però m'agradaria introduir al menys el tema dels Educlips, vídeos i altres experiències de treball amb TV i audiovisuals, per a que al menys tinguem quate nocions bàsiques abans de desenvolupar el tema després de Nadal. D'aquesta manera, qui decideixi optar pel terreny audiovisual com a producte del curs, al menys podrà començar a elaborar la seva proposta durant les vacances de Nadal.

Ànims i fins ara!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home