ELS VALORS I LES TIC A L'AULA

Friday, October 27, 2006

Benvinguda al curs EDUQUEM EN VALORS: PROPOSTES PRÀCTIQUES AMB TIC



Benvinguts i benvingudes!

Avui dia 28 d'octubre de 2006 iniciem aquest curs sobre valors i TIC. Com ja coneixereu pel programa del curs, aquest curs consta de 5 sessions presencials (20 hores):
28/10/06 - Inici del curs (presentació del curs)
11/11/06 - treball sobre continguts
25/11/06 - treball sobre continguts
13/01/07 - treball sobre continguts
27/01/07 - Presentació dels treballs/propostes pràctiques per l'aula i Comiat del curs.

Tal com s'aprecia al planning anterior, manquen 10 hores de treball deslocalitzat en el que els participants haureu d'elaborar una proposta d'intervenció a l'aula basada en alguna de les eines que anirem veient durant el curs. Aquestes hores les podeu dedicar quan decidiu, la proposta és que les dediqueu sobretot al desembre i al gener.

En aquesta primera sessió consensuarem una primera noció de què considerem que són els valors i com s'han de treballar des de l'educació amb les TIC. Posteriorment, presentarem el blog del curs i el wiki de recursos (http://scratchpad.wikia.com/wiki/Valorstic). D'aquesta forma, a més d'aprendre sobre les eines, les farem servir per a comunicar-nos, estar informats i compartir recursos i comentaris.

Un cop presentats el weblog i el wiki, farem un petit recorregut sobre els recursos disponibles al Wiki i tindrem un primer contacte amb les eines digitals que ocuparan el cos del curs.

Ànims i a participar!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home